Om oss

Presens Markedskommunikasjon har lang erfaring og høy kompetanse på reklame og markedsføring. Vi jobber med webpublisering, e-dm, nyhetsbrev, digital annonsering (banner-annonser,) konseptutvikling, markedsføring og reklame. Vi har 25.000 egne e-postadressebaser til leger/helsearbeidere, lærere/skoler og kokker/storkjøkken.

Vidar Sandberg
Rådgiver, daglig leder
.
vidar.sandberg@presens-mk.no
tlf. 906 86 477

Anders Reitan
Art Director

anders.reitan@presens-mk.no

tlf. 412 32 031

Presens markedskommunikasjon as
post@presens-mk.no

Edvard Munchs vei 61

1063 Oslo

Telefon +47 906 86 477

Foretaksregister: 920 232 523

Personvernregler (GDPR)
Vi har ingen informasjon og tar ikke vare på informasjon om deg bortsett fra navn og adressen.
• Dette nettstedet lagrer ikke informasjon om personer som er innom websiden
• Har du bestilt en trykksak, deltatt på et arrangement, bedt om informasjon eller likende gjennom våre nettsider, blir informasjon om henvendelsen maksimalt tatt vare på i 12 mndr. Deretter slettes alle spor om henvendelsen.
• Firmaer som du eventuelt har bestilt en katalog o.l., får melding om bestillingen tilsendt på e-post, og håndterer utsendelse og sletting av informasjon om avsender i forhold tll sine egne GDPR-krav og -regler.
• Presens har nyhetsbrevtjeneste til skoler (Skoleideer), leger (Legejobb) og kokker/servitører på storkjøkken og institusjoner (Horecaideer).
• Vi bistår leverandører som har tjenester til disse målgruppene med hjelp til utforming og gjennomfører utsendelse basert på e-postadresser. Adressene er sikret og ikke tilgjengelig for andre firmaer.
• Ved hver eneste utsendelse følger det med en tydelig avmeldingslenke for abonnenter som ikke ønsker henvendelser.

Del