Har du pasienter som sliter litt psykisk? Er nedstemt? Deprimert?

Det er flere som sliter enn tidligere. Det er tøffere tider med stor prisstigning, krig i Europa, energipriser på ville veier, rentehevinger og usikkerhet på arbeidsmarkedet. Det er mange årsaker til at flere mennesker har det vanskelig nå for tiden.

Kurs i Mestring av Depresjon (KiD) er et kognitivt basert kurs for voksne som er nedstemt/deprimert, eller som har erfaring med depresjonssymptomer. KiD er basert på kognitiv atferdsteori som er en godt dokumentert metode for å behandle depresjon.

Kurset kan gis alene, tilbys som en modul av flere tiltak eller som tillegg til medikamentell behandling.

Målet med kurset:
• Forkorte varighet av depresjon
• Redusere intensitet av symptomer på depresjon
• Gjenvinne funksjon
• Forebygge nye episoder med depresjon

Henvisning
Kursdeltakerne kan henvises til KiD av fastlege/behandler eller helsetjenesten eller ta kontakt direkte med kursleder Liv Solfrid Endal.

Vurderingssamtale
Før kurset skal kursleder ha en vurderings-/forsamtale med pasient/deltaker for å avklare om deltaker vil kunne bedre sin situasjon med denne behandlingen.

For mer informasjon, klikk på lenken Kurs i depresjonsmestring og få pdf-versjon av kursinformasjonen eller fyll ut skjemaet nederst på siden og få tilsendt et eksemplar.

Kurset arrangeres og holdes av:
Psykoterapeut og sertifisert KID-instruktør Liv Solfrid Endal
Telefon: 916 87 980
LSE@invivogruppen.no

Kurskonseptet er støttet av Helsedirektoratet og utviklet av psykolog Trygve A. Børve og psykiatrisk sykepleier Anne Nevra.

Kurset holdes i Oslo sentrum
Kursdeltakere/pasienter kan melde seg på kurset her eller ta direkte kontakt med kursleder Liv Solfrid Endal på telefon 916 87 980 / LSE@invivogruppen.no.

    JA,TAKK. Interessert i informasjon om Kurs i Depresjonsmestring, KiD
    Del